Univerzijada 2009. Yabulli . KinaUniverzijada 2009. Yabulli . KinaFIS Balkan Cup u smučarskom trčanju 21-22. januar 2012. Tić polje . ZlatiborEdukacija novih članova kroz projekat Smučarsko trčanje za sve podržanog od Norveške ambasadeEkipaAleksandar Milenković na Balkan SKI FIS takmičenju održanom na Zlatiboru 2012. Letnji trening na biciklama ka SemegnjevuZagrevanje pred takmičenje u SlovenijiTour de ski . POKLJUKA . Gorje . Slovenija . 2012Skijanje može i u frakuSkije za smučarsko trčanje i biatlonSmučarski klub ZlatiborDobar start Aleksandra JelićaProjektom Smučarsko trčanje za sve nabavljeno dovoljno opreme za edukaciju 2013-2014.Svetsko prvenstvo Poljkuka 2010.Na biatlon strelištuDeo ženskog tima SK ZlatiborMazanje skija . Pokljuka 2012. Sanjin Dizdarević i Stefan Čorbić . Trening na rolkamaŠampioni . Durmitor 2011.Staza za cross country - smučarsko trčanje akreditovana od FISa Jesenji trening na ski rolerimaKonkurencije ni na vidiku!Letnje pripreme Jahorina 2011.Odmor kraj Rzava . Letnji treningTrening i druženje na Ski centru Tornik

Bilo jednom na Zlatiboru...

Skijanje

Upis novih članova je u toku

Upis članova SK Zlatibor

Foto

SK Zlatibor - promocija sporta i zdravog načina života

sk zlatiborSK "Zlatibor“ je napravio nekoliko važnih koraka kako u promociji ovog sporta, tako i u promociji zdravog načina života, posebno kod dece. Pre par dana održan je trening u Avantura parku na Zlatiboru, a treneri kažu da će ovakvih aktivnosti tokom leta biti više.

Održana redovna skupština kluba

Dana 09.03.2017. u Hotelu Dunav na Zlatiboru održana je redovna skupština SK Zlatibor.

Izabrani su članovi organa kluba.

 

 

Staze za smučarsko trčanje (crosscountry skiing) spremne na Tić polju

Snežne padavine i niske temperature stvorile su uslove za pripremu staza za smučarsko trčanje na lokaciji Tić polje na Zlatiboru.

Staze se nalaze u centralnom delu turističkog naselja u blizini auto kampa (nadomak skretanja sa magistralnog puta na put za Sirogojno) - ispod spomenika, na oko 1000 m/nv.

Staze stoje na raspolaganju svim ljubiteljima ovog sporta.

Seminar za trenere skijaškog trčanja održava se na Zlatiboru od 23-28.01.2016.

Od 23. do 28. januara na Zlatiboru se održava Seminar za trenere smučarskog trčanja, u organizaciji Skijaškog saveza Srbije i DIF, uz tehničku podršku SK Zlatibor. Seminaru prisustvuju treneri skijaškog trčanja iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Praktični deo predavanja u kojima učestvuju i članovi klubova odvijaju se na stazama na Tić polju u dva termina od 9:30 i 14:30.

Upis novih članova - Smučarski klub Zlatibor

Smučarski klub Zlatibor upisuje nove članove u školu smučarskog trčanja tokom cele godine.

Klub obezbeđuje opremu za treninge tako da roditelji nemaju dodatnih izdataka za nabavku skija, cipela i štapova za smučarsko trčanje.
Upis članova subotom i nedeljom u 10 časova.

Prostorija kluba nalaze se u auto kampu na Tić polju nadomak staza za treninge.

Stranice